Uva Doro

Wijnproeverij

Wijnproeverij bij Uva D’Oro

 

Weet je niet goed welke wijn je moet kopen of wil je er een aantal proeven? Dat kan zeker! Bij Uva D’Oro organiseren we regelmatig een wijnproeverij met aangepaste hapjes . Zo krijg je meteen een goede indruk van de verschillende mogelijkheden dat we aanbieden en welke gerechten bij de wijnen passen. Wil je een aangepaste wijnproeverij? Ook dit is mogelijk, contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

winetasting met glazen rode wijn en hapjes

Wijnproeverij pakket 1 “Zuid of Noord”

 

Ben je nog vrij onbekend met Italiaanse wijnen, kan je niet kiezen tussen een krachtige droge wijn, of een zwoele zoetere wijn? Wel, we nemen je mee in de typische wijnen uit het noorden, “de wijnstreek” Piëmont, en laten je deze smaak nadien vergelijken met de prachtige wijnen van Salento uit het zuiden, Puglia. Keuze tussen rood wit en Rosé.

Afhankelijk van het aantal deelnemers bouwen we het aantal verschillende proefflessen op, maar we starten met 4 verschillende wijnen.

P.P. € 15. Per aankoopschijf van € 100 valt er steeds één deelnamekost weg.

Wijnproeverij pakket 2

“de keuze van de smaak”

 

Tijdens deze proeverij selecteren we samen met de deelnemers  een reeks van wijnen wit, rood of rosé.

Afhankelijk van het aantal deelnemers bouwen we het aantal verschillende proefflessen op, maar we starten met 4 verschillende wijnen.

P.P. € 20. Per aankoopschijf van € 100 valt er steeds één deelnamekost weg.

winetasting vrouw proeft een glas rosé wijn

Een specifieke wijnproeverij organiseren?