Uva Doro

Over ons

Mail ons!
Volg ons op facebook
BEZoek ons
Gerhees 33, 3945 Ham
Onze tijdlijn

belangrijke mijlpalen

2000 …… 2020

Talrijke vakanties met bezoekjes aan diverse wijnboeren zorgen ervoor dat wij gebeten zijn door deze microbe om de passie van de prachtige Italiaanse wijnen om te zetten in een wijnwinkel/webshop met geselecteerde wijnen en diverse Italiaanse producten.

September 2020

Opstart “Uva D’oro”: de eerste basis van de webwinkel is gelegd. De eerste producten kon men aankopen via deze webshop.

Oktober 2020

Wij kennen de familie Aresca reeds langer. Maar wij mogen ons met trots sinds oktober ook officieel partner noemen. Wij bieden nu het gamma topwijnen van Aresca aan in onze wijnwinkel.

December 2020

Voor het eerst werden de topwijnen uit het zuiderse dorpje Nardo de Belgische landsgrenzen overgebracht. Het was een feit: Uva D’oro wordt de leverancier voor de topwijnen van Tenute Gabelonne!

April 2020

Onze prachtige website in samenwerking met Blue Pixl Media staat online. Een zeer duidelijke website met tevens praktische informatie over wijn op de vele pagina’s.


September 2020

Na enkele bezoeken in Barbolino aan Agricola Casetto hebben wij de eer om uniek in België hun TOP-wijnen te morgen verdelen. Van een prachtige Rosé Chiaretto Spumante tot de echte klassieker “Bral”. Ontdek ze zeker bij ons in de wijnwinkel, of neem eens een kijkje op hun website: Agricola Casetto!

Kies de wijn die je lekker vindt!