Uva Doro

Wijnhuizen

De wijnhuizen van Uva D’Oro

 

We streven ernaar samen te werken met wijnhuizen waar passie zeer duidelijk zichtbaar is. Door deze passie over te brengen in hun productieproces, kunnen we genieten van prachtige wijnen waarin je het verhaal van de wijnboer kan proeven.

De meeste wijnhuizen zijn dan ook familiebedrijven die reeds meerdere generaties oud zijn. Onze persoonlijke contacten met de wijnhuizen zijn heel belangrijk, een wederzijds vertrouwen ligt hier aan de basis.

Onze selectie is gebaseerd op de kwaliteit en prijs van hun wijnen maar ook op de manier waarop ze geproduceerd worden. Al onze wijnhuizen zorgen voor een duurzaam proces bij de productie van hun wijnen.

Cantine Aresca

Aresca is een wijnhuis uit de Piëmont regio Italië. Het familiebedrijf produceert sinds 1952 uitmuntende wijnen. Bij Aresca zit je aan het juiste adres voor zowel rode, witte als mousserende wijn.

Cantine Tenute Gabellone

Tenute Gabellone bestaat reeds sinds 1904 en wordt momenteel door de derde generatie Gabellone’s gerund. Het is een familiebedrijf in hart en nieren en de liefde voor wijn proef je ook.

Bekijk ons volledig wijnaanbod